Alani Nu Pre Workout Volledige recensie

Alani Nu Pre Workout is subtiel gedecoreerd om vrouwen direct aan te spreken, in harmonie met de rest van de Alani-supplementenlijn. Deze pre-workout is verkrijgbaar in verschillende smaken en is ook extra aanlokkelijk. Dit vroeg ons af: hoe zien de ingrediënten eruit? Eerlijk gezegd best goed. Laten we eens diep kijken.


Over het Alani Nu-merk

Alani Nu is in 2018 opgericht door het fitness influencer koppel Katy Hearn en Haydn Schneider. Terwijl hun reputatie groeide, werden ze allebei steeds vaker geconfronteerd met ‘wat moet ik doen’-vragen van hun volgers die hen vertrouwen.

Volgens de Alani Nu website, voelden Katy en Haydn zich niet op hun gemak bij het aanbevelen van supplementen waar ze niet volledig achter konden staan. Dit bracht hen ertoe hun eigen lijn te creëren, hype-vrij, gebaseerd op de principes die voor hen belangrijk zijn.

Afgezien van hun pre-workout, maakt Alani Nu (Alani Nutrition) ook wei-eiwit, BCAA, veganistisch eiwit, groenpoeder en probiotica. Over het algemeen heeft Alani een beter merkverhaal dan de meeste bedrijven die in de afgelopen 3 jaar zijn opgericht.


Ingrediënten in Alani Nu Pre Workout

Alani Nu PWODe principes van een supplementmerk kunnen altijd worden gevalideerd op basis van de ingrediënten die ze in hun producten gebruiken en hoe ze deze bekendmaken. De pre-workout van Alani Nu is vrij rechttoe rechtaan, maar raakt hard op de punten die er toe doen. Laten we elk ingrediënt eens bekijken.

L-citrulline malaat 2:1 bij 6 gram:

Een echt keystone pre-workout ingrediënt, l-citrulline malaat verbetert zowel de bloedsomloop als de energie. Samen stimuleert dit de pompen en verlengt het de trainingen. De 2:1 verwijst naar de verhouding van l-citrulline tot appelzuur (malaat). In deze formulering zit ongeveer 4 gram l-citrulline en 2 gram appelzuur. We houden van deze dosering.

Beta-alanine bij 1,6 gram:

Zeer gebruikelijk in pre-workoutsupplementen, verlengt bèta-alanine de prestaties door de zuurgraadstijging veroorzaakt door inspanning teniet te doen. De dosering van 1,6 gram is niet per se de meest klinisch geldige. Omdat vrouwen over het algemeen minder wegen dan mannen, is een dosering van 1,6 gram voor vrouwen kunnen vergelijkbaar zijn met de klinische dosering van 3,2 gram voor mannen.

L-tyrosine bij 500 milligram:

Aanvullend l-tyrosine stimuleert de stemming en kan de trainingen keer op keer verbeteren. 500 milligram is een goede aanvulling op de cafeïne en l-theanine, wat de ervaring goed afrondt.

Cafeïne bij 200 milligram:

De pre-workoutformule van Alani Nu is niet bedoeld voor dubbele schepjes, het is zo geformuleerd dat het precies goed is. Een cafeïnedosering van 200 milligram is zeker een goede keuze voor de meeste lifters, vooral als je bedenkt dat de andere ingrediënten de absorptiesnelheid niet zullen verminderen. De cafeïne die wordt gebruikt in de pre-workout van Alani Nu is afkomstig van extract van arabicabonenkoffie.

L-theanine bij 200 milligram:

Elke pre-workout die zijn gewicht in zout waard is, zal l-theanine bevatten, en Alani Nu stelt niet teleur. Deze pre-workout bevat een 1:1-verhouding van cafeïne tot l-theanine, wat betekent dat de energie soepeler, meer gefocust en zonder het paniekerige effect dat sommige cafeïnerijke dranken kunnen produceren, zal zijn. De l-theanine die in Alani Nu wordt gebruikt, is het handelsmerk TheaKalm van groene thee-extract.

Andere ingrediënten van 1,6 gram zijn:

Bestaande uit natuurlijke aroma’s, silica, natriumcitraat, sucralose, kurkuma-extract, acesulfaam-kalium en bietenwortelextract. De pre-workoutformule van Alani Nu is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, maar ze gebruiken wel sucralose als zoetstof. Dit is echter waarschijnlijk minder dan een gram, wat veel minder is dan bij andere merken, maar nog steeds niet nul.

Kort gezegd: De pre-workoutformule van Alani Nu is duidelijk, eerlijk en intelligent ontworpen. Er zijn geen hype-ingrediënten, noch hun verborgen doseringen. Alles wat we hier hebben zijn 5 bewezen winnaars zonder alle kunstmatige rommel die andere pre-workouts vaak bevatten.


Effectiviteit en werkzaamheid in vergelijking met concurrenten

Tijdens het gebruik van Alani Nu Pre Workout had ons team nul klachten. Het smaakte ver boven het gemiddelde, leverde schone en goed gedoseerde energie op en de pomp was echt. Over het algemeen is dit het soort pre-workout dat je keer op keer zal belonen als je voor je lichaam zorgt. Echt, Alani Nu is vergelijkbaar met een vrouwenversie (of gewoon een alternatief) voor KinoBody Octane, die een vergelijkbaar pad volgt met minder cafeïne.

Door Alani Nu pre-workout rechtstreeks te vergelijken met andere op vrouwen gerichte pre-workoutsupplementen, komt Alani Nu echt naar de top. De trieste waarheid is dat concurrenten zoals Chick Pump, PowHer, etc. allemaal twijfelachtig zijn in kwaliteit en te veel reclame maken. Cira Nutrition is een nieuw gelanceerde, waardige tegenstander van Alani Nu. De Cira Pre Game pre-workout is een serieus gestapelde pre. We hebben onlangs de smaken getest en ze zijn van een heel ander niveau. We zien graag dat zowel Cira als Alani een bescheiden en zelfverzekerde aanpak hanteren. We merken dit, en kunnen geen genoeg krijgen van de hoge moraal die aanwezig is in een laag-morele industrie.


Eindoordeel over Alani Nu Pre Workout

Het is al duidelijk dat we veel waardering hebben voor Alani Nu pre-workout, voor zijn formule en nog meer voor de filosofie van het merk. Natuurlijk, Alani Nu is misschien niet de meest ingrediëntenrijke of best presterende pre-workout die er is… Maar het is duidelijk een van de eerlijkste periodes. De formule is effectief genoeg zonder de rommel, punt uit. En deze eenvoudige principes zijn de moeite waard om te ondersteunen, vooral als ze worden geleverd in heerlijke unieke formules.

De informatie over BWSB is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie. We proberen geen ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Deze inhoud wordt alleen gedeeld voor educatieve doeleinden. U moet uw arts raadplegen voordat u handelt op basis van de informatie op deze website, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.

Was dit artikel behulpzaam?

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Pelincour
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0