Burn XT Review

Er is veel hype geweest rond het hypergroeiende Canadees-Amerikaanse supplementenmerk Jacked Factory. Met name de hero-sku “Burn XT” is uitgegroeid tot een van de beste supplementen voor gewichtsverlies in de Verenigde Staten, en de best verkopende vetverbrander op ‘s werelds grootste e-commercesite, Amazon.com. Jacked Factory heeft onze aandacht getrokken met hun benadering om veel te leveren voor weinig – een unieke, onderbediende (naar onze mening) invalshoek van het leveren van wetenschappelijk onderbouwde formules tegen zeer agressieve prijspunten. We zien graag verandering in de sportvoedingsruimte en houden van deze aanpak.

Hier gaan we onze teamrecensie delen van hun vlaggenschip vetverbrander genaamd “Burn XT”.

Burn XT beoordelingen, voordelen en bijwerkingen

Burn XT is een zeer slimme formule. Elk ingrediënt heeft een doel en heeft solide wetenschappelijke gegevens die de werkzaamheid ondersteunen.

Ons hele team heeft het gebruikt voor de aanbevolen run van 30 dagen en we kunnen zowel uit de eerste hand als wetenschappelijke feedback over het product delen.

Tot nu toe (geen grapje) is het hele team echt afgevallen.

De meest drastische resultaten kwamen van deelnemers met een calorietekort (uiteraard), maar interessant genoeg zagen zelfs onze teamleden die geen calorieën telden resultaten. 2 leden hebben Jacked Factory’s toegevoegd Yohimbine aan de mix, en dit verbeterde de resultaten drastisch.

We raden je echt aan om te oefenen intermitterend vasten en/of volg je macro’s tijdens het gebruik van Burn XT om maximale resultaten te krijgen.

Brand XT bij volledige dosering is sterk

Burn XT heeft een aantal verschillende doseringsopties. Voor beginners raden we aan om tweemaal daags 1 capsule met voedsel in te nemen. Voor meer ervaren cafeïnetolerante gebruikers, of gebruikers die 200LB+ zijn, is 2 capsules 1-2 keer per dag optimaal.

Voor vrouwen, we zouden een vetverbrander zoals Flare aanbevelen.

Het is belangrijk op te merken dat de beste vetverbrandende ingrediënten soms lichte misselijkheid kunnen veroorzaken wanneer ze op een lege maag worden ingenomen, en Burn-XT is daarop geen uitzondering. De meeste gebruikers zouden dit niet moeten merken, maar het product met voedsel innemen is een gemakkelijke oplossing.

Om samen te vatten, hier leest u hoe u Burn XT gebruikt

  • Personen onder de 140 pond moeten 1-2x per dag 1 pil nemen
  • Personen boven de 140 maar onder de 200 pond kunnen 2x per dag 1 pil nemen
  • Personen die meer dan 200 pond wegen, moeten 1-2 keer per dag 2 capsules innemen
  • Neem dit zeker ‘s ochtends voor of tijdens het ontbijt in
  • Als u last krijgt van misselijkheid, overmatig zweten of te veel energie, verminder dan de portie, verhoog de inname van water en consumeer met voedsel.

Capsimax verhoogt de stofwisseling en kan het zweten doen toenemen. We hebben allemaal erg genoten van het ‘gevoel’ van Burn XT. Het onderdrukt de eetlust mooi, verhoogt de energie en focus en lijkt een “feel good” gevoel te geven.

Wat zit er in Burn XT

De Burn-XT-formule is op zijn zachtst gezegd gestapeld. Inclusief het gepatenteerde, klinisch gedoseerde CAPSIMAX-extract. Dit ingrediënt heeft meerdere onderzoeken bij mensen die de werkzaamheid ervan verifiëren voor het verhogen van thermogenese en gewichtsverlies. Acetyl L-Carnitine wordt zwaar gedoseerd in Burn XT, wat helpt om opgeslagen vet als energie te gebruiken en de focus te verbeteren.

Vervolgens vindt u groene thee-extract met een gespecificeerd polyfenol/EGCG-extract. Er zijn een overvloed aan voordelen aan het gebruik van groene thee, maar de meeste extracten zijn niet geconcentreerd zoals die van Burn XT. Het specifieke extract van Burn XT richt zich op EGCG, een klinisch bewezen metabolisme-booster.

Ten slotte is er cafeïne voor energie en gepatenteerde bioperine om de biologische beschikbaarheid van de hele formule te verhogen.

Waar is de beste plaats om BURN XT te kopen?

Burn-XT is alleen beschikbaar op Amazon.com en De eigen website van Jacked Factory. Het is verrassend genoeg niet beschikbaar op bodybuilding.com of in GNC op dit moment.

De informatie over BWSB is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie. We proberen geen ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Deze inhoud wordt alleen gedeeld voor educatieve doeleinden. U moet uw arts raadplegen voordat u handelt op basis van de informatie op deze website, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.

Was dit artikel behulpzaam?

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Pelincour
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0