JYM Alpha JYM Review – Test Booster door Jim Stoppani

Alpha JYM heeft veel te bieden in vergelijking met andere testosteronboosters. Bijvoorbeeld: het is samengesteld door Jim Stoppani, bevat alle ingrediënten, bevat 4,2 gram dagelijkse actieve stoffen en is redelijk geprijsd.

Deze highlights trokken onze aandacht, dus kochten we een paar flessen en gingen aan de slag. Na een paar weken, en daarna een solide maand, bewees Alpha JYM dat het beter was dan niets. Hieronder bespreken we de ingrediënten in Alpha JYM, gevolgd door hoe het onze prestaties heeft verbeterd.


Ingrediënten in de Alpha JYM Formula

JYM-ingrediëntenDe ingrediënten die voor Alpha JYM zijn gekozen, zijn sterk gericht op zeldzame testondersteunende kruiden en besteden geen aandacht aan de kleinere vitamines en mineralen die betrokken zijn bij de T-productie. Zoals Jim zegt: “u zou uw juiste vitamines en mineralen buiten een testbooster moeten krijgen”. Het is logisch en het is ons duidelijk dat hij de totale formule niet wilde afzwakken of de prijs van Alpha JYM wilde verhogen om deze kleine frietjes toe te voegen.

Fenegriek (50% saponinen) 500 mg

Het kruid fenegriek heeft een interessant verleden in onderzoek naar zijn vermogen om testosteron te verhogen. Dat verleden is interessant omdat veel onderzoeken hebben vastgesteld dat fenegriek helemaal geen testosteron verhoogt (1).

Hoewel, meer recente studies neigen naar het tegenovergestelde. Pas de laatste paar jaar zijn onderzoekers begonnen te experimenteren met een 20% protodioscine-verrijkt extract met het handelsmerk Furosap®. Er zijn verschillende klinische onderzoeken bij mensen uitgevoerd met dit gestandaardiseerde extract, waarbij significante verbeteringen zijn gevonden in de testosteronniveaus, de spermakwaliteit en typische ‘voordelen’ van testosteron (2)(3)(4).

Soortgelijke resultaten zijn waargenomen met fenegriekglycosidensupplementen (5). Hier is echter een probleem.

Het probleem is dat Alpha JYM geen Furosap® of fenegriekglycoside gebruikt… In plaats daarvan hebben we 1.000 mg dagelijkse fenegriek die 50% saponinen levert, en we weten echt niet hoeveel dit op tafel zal brengen.

Samenvatting: Regelmatige fenegriek heeft gemengde resultaten opgeleverd voor het verhogen van testosteron. Sommige onderzoeken vonden zelfs dat het oestrogeen verhoogt. Gespecialiseerde vormen van fenegriek hebben meer klinisch succes gehad; ze lijken echter niet te zijn gekoppeld aan een 50% saponine-extract zoals gebruikt in Alpha JYM.

Damianablad 500 mg

Hoewel fenegriek een overvloed aan zowel goede als slechte klinische onderzoeken bevat, is het oordeel over damiana vrij onvruchtbaar. Om het botweg te zeggen, er is geen echt onderzoek dat verder gaat dan de vermeldingen dat damiana een afrodisiacum is. Er zijn wel een paar rattenstudies, maar we houden er niet van om te suggereren dat ingrediënten bij ratten dezelfde effecten hebben als bij mensen.

Samenvatting: We konden geen sluitend onderzoek vinden dat damiana koppelt aan een hogere testosteronproductie of positieve hormonale regulatie. Misschien is er nieuw geavanceerd onderzoek onderweg, maar op dit moment, nul.

Ashwagandha 500 mg

Ashwagandha is ons favoriete ingrediënt in Alpha JYM, met een lang en gedetailleerd overzicht van gunstige effecten (6). Voor uw interesse is testosteron en positieve hormoonregulatie een van die voordelen.

Bij eeuwenoud gebruik wordt ashwagandha het meest gebruikt vanwege de overtuiging dat het de bijnierfunctie, het hormonale evenwicht en de lymfestroom effectief herstelt (7).

Meer recentelijk zijn er speciale gestandaardiseerde extracties van ashwagandha geproduceerd, met als meest opvallende KSM-66®. KSM-66® is bestudeerd en geformuleerd om effectiever te zijn dan standaard rauwe ashwagandha voor het verbeteren van atletische prestaties, testosteron en herstel. Helaas bevat Alpha JYM standaard ashwagandha. In tegenstelling tot fenegriek, waar de belangrijkste positieve onderzoeken werden toegeschreven aan speciale vormen, heeft rauwe ashwagandha echter nog steeds verschillende positieve onderzoeken en uitgebreide anekdotische ondersteuning.

Samenvatting: Ashwagandha is waarschijnlijk het belangrijkste ingrediënt in de Alpha JYM-testbooster. Ook al gebruikt JYM geen gespecialiseerde gepatenteerde vorm, de onbewerkte versie heeft al eeuwenlang positieve effecten… En met 1.000 mg per dag is dat een goed begin.

DIM 250 mg

DIM is het korte acroniem voor 3,3′-Diindolylmethane. Wat echt cool is aan deze verbinding, is dat het het lichaam helpt de oestrogeenspiegels te reguleren. Hoe het dat doet, zoals we uitleggen in onze DIM-supplementengids, is door de manier te veranderen waarop oestrogeen door het lichaam wordt gemetaboliseerd.

Wat DIM specifiek doet, is het verschuiven van de getijden van het oestrogeenmetabolisme om de voorkeur te geven aan een meer lichaamsvriendelijk oestrogeenbijproduct, in plaats van het alternatief dat de bijwerkingen van een hoog oestrogeengehalte kan veroorzaken.

Samenvatting: DIM helpt bij het reguleren van oestrogeen bij zowel mannen als vrouwen. Het kan helpen de negatieve effecten van een hoog oestrogeengehalte te bestrijden door een goed oestrogeenmetabolisme in het lichaam te bevorderen. Alpha JYM gebruikt een grote dosering DIM van 250 mg per portie en 500 mg per dag.

Quercetine 250 mg

De relatie tussen de productie van quercetine en testosteron is interessant. We weten al dat quercetine een gezonde antioxidant is (8). Wat betreft mannen en testosteronniveaus, lijkt het er echter op dat quercetine de testikels kan beschermen en daarom de productie van testiculaire hormonen kan maximaliseren.

We zeggen dat het misschien wel kan, omdat alle onderzoeken bij ratten zijn uitgevoerd. Zoals veel rattenstudies. Menselijke studies? Niet zo beschikbaar. We waren ontevreden toen we verschillende verwijzingen naar menselijke resultaten vonden die in feite meer vette studies waren.

Samenvatting: Quercetine is een gezond molecuul met antioxiderende eigenschappen. Met betrekking tot testniveaus kan het de hormoonproductie direct in de testikels bevorderen. Dit komt absoluut voor bij ratten, en mogelijk bij mensen.

Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) 100 mg

Het kruid Eurycoma longifolia, dat gewoonlijk tongkat ali wordt genoemd, is al geruime tijd populair in de testosteronoptimalisatiegemeenschap. Het idee achter dit kruid is dat het vermindert geslachtshormoon bindende globulinen dat zou anders veel natuurlijk testosteron ondermijnen voor eliminatie (9).

Het resultaat van deze afname van SHBG is dat er meer vrij testosteron door je lichaam zweeft. Effectief, hogere testosteronniveaus door te voorkomen dat uw lichaam een ​​partitie automatisch vergrendelt.

Hoewel we zouden willen dat er meer studies waren, ziet wat er beschikbaar is er veelbelovend uit (10). Al met al is Tongkat Ali een verstandige toevoeging aan de Alpha JYM-formule.

Samenvatting: Tongkat ali verhoogt de vrije testosteronniveaus door het vermogen van het lichaam om partities op natuurlijke wijze op te sluiten, te verminderen. Deze verhoging van de ‘beschikbare’ test vermindert de effecten van een laag testosteron en lijkt goed te werken.


Ervaring met het nemen van Alpha JYM (wat te verwachten)

De effecten van Alpha JYM waren niet zo merkbaar intens als een acuut supplement zoals cafeïne of stikstofmonoxide-boosters. In plaats daarvan heeft Alpha JYM, indien correct ingenomen, een chronisch en langzaam opbouwend (in de loop van weken) effect.

Het effect dat we het meest hebben gedocumenteerd, was een verbeterde slaapkwaliteit, een vermindering van stress en veel stabielere energie in de sportschool (minder crashen). Dit klinkt misschien niet als wat je wilt van een testbooster, maar het is een goed begin.

Heeft Alpha JYM de spiergroei verhoogd?

Meer dan twee maanden, niet in een extreem merkbare mate. Toegevoegd vetverlies en verbeterde algehele beeldhouwkunst waren echter zeer aanwezig.

Misschien bij jongere jongens of oudere mannen met een LAGE test – Alpha JYM zal de resultatencurve beter verbeteren dan onze ‘prime’-lichamen.


Eindoordeel

Kwaliteitstestboosters zijn er maar weinig tussen. We hebben talloze testboosters beoordeeld en slechts een paar hebben ooit echt indruk op ons gemaakt. Alpha JYM, door JYM Supplement Science brengt zeker een superieure formulering op tafel. Het is geen wonderdoener, maar het kan de spreekwoordelijke roest aftrappen en je op een hoger niveau laten presteren. Onmiddellijke spiergroei? Geen kans. Maar verbeteringen die je zullen helpen om over een plateau te komen als je serieus bent? Ja.

De informatie over BWSB is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie. We proberen geen ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Deze inhoud wordt alleen gedeeld voor educatieve doeleinden. U moet uw arts raadplegen voordat u handelt op basis van de informatie op deze website, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.

Was dit artikel behulpzaam?

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Pelincour
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0