Muscle Pharm Combat 100% Whey Protein Mix – 1 pak x 1.8kg – Muscle Gain – WPC WPI – Met aminozuren BCAA (Milk Chocolate)

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Een grote hoeveelheid pure proteïne in elke portie!
Hoogwaardige ingrediënten die het proces van spiergroei ondersteunen
Grote oplosbaarheid in water en melk

Amazon.nl Price: 50.00 (as of 10/04/2023 01:41 PST- Details) & FREE Shipping.

Smaak:Milk Chocolate

Productbeschrijving

Om te kunnen genieten van steeds groeiend en beter spierweefsel, zijn 3 dingen belangrijk: beweging, voeding en voedingsstoffen. Het merk Muscle Pharm komt te hulp, dat je in elk deel van het Combat 100% -supplement een grote dosis pure proteïne en een flinke portie aminozuren met vertakte ketens geeft!

Eiwit is, zoals de meeste mensen weten, de basisbouwsteen van spierweefsel. Natuurlijk, terwijl je een sportieve levensstijl leidt, bevat een uitgebalanceerd dieet een grote hoeveelheid van dit ingrediënt, maar het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat de hoeveelheid wordt gemaximaliseerd – tijdens het sporten worden spieren beschadigd en door eiwitten kunnen ze groeien!

Een bijkomend voordeel van het supplement Combat 100% van het merk Muscle Pharm is een groot deel van de aminozuren – niet willekeurig, maar die de regeneratieprocessen van uw spieren goed ondersteunen! Het zijn BCAA’s, d.w.z. Leucine, Isoleucine en Valine, die sterke regeneratieve eigenschappen hebben – en is, afgezien van het opbouwen van spieren, het verzorgen van spierregeneratie niet even belangrijk?

Wacht niet langer en kies voor bewezen kwaliteit en ingrediënten van de hoogste kwaliteit! Probeer Combat 100% van Muscle Pharm vandaag nog en zie dat je sculptuur voor je ogen beter en sneller zal veranderen dan je zou verwachten!

Ingrediënten

wei-eiwitisolaat (uit melk), wei-eiwitconcentraat (uit melk), emulgatoren – sojalecithine, zonnebloemlecithine, aroma, verdikkingsmiddelen: guargom, xanthaangom, cellulosegom, zoetstoffen: kaliumasulfaam, sucralose.

P.when(‘A’).execute(function(A) {A.on(‘a:expander:toggle_description:toggle:collapse’, function(data) {window.scroll(0, data.expander.$expander[0].offsetTop-100);});});

Gebruiksaanwijzing

Meng 1 lepel (31 g) voedingsstof met 250 ml water of magere melk

Veiligheidswaarschuwing

Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Bedenk dat alleen een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd dieet kunnen zorgen voor een goede werking van het lichaam en een goede conditie. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Het product kan niet worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor een van de componenten. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren. Droog bewaren in goed gesloten containers bij kamertemperatuur. Uiterste gebruiksdatum en batchnummer staan op de zijkant / onderkant van de verpakking. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Wettelijke disclaimer

Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Meer bekijken

Een grote hoeveelheid pure proteïne in elke portie!
Hoogwaardige ingrediënten die het proces van spiergroei ondersteunen
Grote oplosbaarheid in water en melk
Met aminozuren met vertakte ketens die helpen bij regneratieprocessen van spierweefsel
Mix van wei-eiwitconcentraat en isolaat

Specification: Muscle Pharm Combat 100% Whey Protein Mix – 1 pak x 1.8kg – Muscle Gain – WPC WPI – Met aminozuren BCAA (Milk Chocolate)

Brand

Merk: Muscle Pharm

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muscle Pharm Combat 100% Whey Protein Mix – 1 pak x 1.8kg – Muscle Gain – WPC WPI – Met aminozuren BCAA (Milk Chocolate)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pelincour
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart