In deze podcast interview ik Tara, die Thinner Leaner Stronger las en wat ze leerde gebruikte om in totaal 80 pond af te vallen, gaande van ‘morbide obesitas’ tot superfit. Ze verloor ook niet alleen een hoop vet. Tara kreeg behoorlijk wat spieren en werd daarbij supersterk.

Voordat ze TLS vond, woog Tara 204 pond op 5’5 “en haar arts vertelde haar dat ze wat gewicht moest verliezen. Zoals veel mensen wilde Tara in vorm komen, maar wist niet hoe ze dat op de juiste manier moest doen.

Ze wist niet wat ze moest eten of wat ze moest doen in de sportschool, en zoals veel vrouwen begon ze elke dag uren aan cardio te doen. Ze verloor met succes meer dan 60 pond, maar ze was mager dik en nog ongelukkiger met haar lichaam dan voorheen.

Gelukkig vond ze mijn werk via een gesprek dat ze in de sportschool hoorde en las ze TLS. Ze leerde alles over macro’s en gewichtheffen, en begon te trainen. Het gewicht bleef afnemen en nu verbeterde Tara’s lichaamssamenstelling. Ze werd sterker en kreeg spieren, en haar losse huid begon op te vullen.

Nu is ze ongeveer 127 pond en in de beste vorm van haar leven. Ze heeft de gevolgd Jaar één uitdaging voor vrouwen gedurende 3 jaar en ze ging van het niet in staat zijn om de stang van haar borst te tillen naar een halterbank met drievoudige cijfers.

In dit interview praten Tara en ik over haar verhaal en de obstakels die ze onderweg heeft genomen, inclusief hoe ze haar dieet en training veranderde en intimidatie en angsten om volumineus te worden overwon, hoe haar mentaliteit is veranderd, hoe haar kracht is gevorderd, waar ze nu naartoe werkt, en meer.

Dus als je op zoek bent naar een schok van inspiratie en van motiverende verhalen houdt, luister dan zeker naar deze aflevering.

Ten slotte, als je de show wilt ondersteunen, plaats dan een korte recensie ervan op iTunes. Het helpt echt!

Tijdstempels:

5:42 – Waar was uw gezondheid en conditie voor en na het vinden van mijn werk?

10:36 – Hoe ben je weer fit geworden na een burn-out?

19:32 – Hoe ben je over de angst heengekomen om dik te worden van het tillen van gewichten?

30:13 – Hoe is uw kracht gevorderd tijdens het programma?

48:21 – Wat zijn je plannen vanaf hier? Toekomstige doelen?

Genoemd op de show:

Boeken van Mike Matthews

Dunner Slank Sterker

De versnipperde chef-kok

De uitdaging van het eerste jaar voor vrouwen

Groter Mager Sterker

Voorbij Groter Mager Sterker

Wat vond je van deze aflevering? Heb je nog iets te delen? Laat het me weten in de reacties hieronder!